Bellier zwolle

Bellier Zwolle

Op zoek naar een Bellier in Zwolle?

Autobedrijf Erma is een BOVAG gecertificeerd bedrijf en dealer van Bellier. U kunt bij ons dan ook terecht voor alle modellen van Bellier. Bellier levert al jarenlang mooie brommobielen van goede kwaliteit, met name de ontwerpen en details spreken de liefhebbers van Bellier erg aan.Bellier Zwolle: Jade

Werkplaats voor uw Bellier

Brommobielen van Bellier zijn betrouwbaar en degelijk gebouwd, toch heeft uw (nieuwe) Bellier ook onderhoud nodig. Dan is het van groot belang dat u terecht bij een betrouwbare en kundige garage zoals die van Autobedrijf Erma. U vindt onze garage op ongeveer 30 minuten rijden vanaf Zwolle. Bellier adviseert uw brommobiel iedere 3000 kilometer of iedere 6 maanden voor een kleine onderhouds/controle beurt langs te sturen.

Modellen Bellier in ZwolleBellier Zwolle

Wij kunnen alle modellen leveren van Bellier. Op dit moment levert Bellier 3 modellen.

  • Opale
  • Docker
  • Jade

Wilt u meer informatie over een van de modellen van Bellier? Neem dan gerust contact met ons op.

Over ons:

Autobedrijf Erma is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1984. De naam Erma is gebaseerd op de eerste letters van Erwin en Marcel. Het is een kleinschalig bedrijf met goede service en direct contact met bijvoorbeeld de monteurs. U vindt ons bedrijf in Wilhelminaoord, op ongeveer 30 minuten vanaf Zwolle.

Bellier Zwolle: Docker

Bellier Docker

Dit is de Bellier Docker met open laadbak en zijschotten. De Bellier is tevens ook leverbaar als dichte uitvoering.

Copyright 2018 - Autobedrijf Erma    |   Disclaimer    |    Sitemap Website door Friks Web & Marketing