Autobedrijf Erma levert nu ook Ligier!

Samenvoeging Microcar en Ligier

Onlangs is het leveringsprogramma van Microcar en Ligier samengevoegd tot één organisatie, namelijk de G.M.S & Import. Deze organisatie zal voor zowel Microcar als Ligier de import en het dealernetwerk in Nederland regelen.

Deze verandering brengt een aantal duidelijke voordelen met zich mee, zo werken Microcar en Ligier nu als één leveringsprogramma, zijn zij zowel de importeur als dealernetwerk voor Microcar en Ligier en zijn de productportfolio’s beter op elkaar afgestemd. Het belangrijkste voordeel is nog wel dat er nu meer keuze is in de modellen van Microcar en Ligier.

Autobedrijf Erma’s leveringen
Omdat de automerken Ligier en Microcar nu samengevoegd zijn kunnen wij u ook auto’s leveren van het merk Ligier. Wij blijven echter wel een Microcar dealer, maar beschikken vanaf nu ook over de mogelijkheid om Ligier auto’s te leveren indien u hier interesse in heeft.

Microcar modellen
Door de samenvoeging van beide automerken naar één organisatie zullen er ook bepaalde bepaalde auto modellen niet meer leverbaar zijn. Microcar zal namelijk nog maar één vast model hebben, dit is namelijk de vernieuwde M GO. Dit model kan gezien worden als handig, rationeel en functioneel, met de lage prijs van € 13.845,-.

De andere Microcar modellen zullen over gaan naar het automerk Ligier, maar de producent van Microcar en Ligier besloten om een nieuwe modellijn te introduceren voor beide merken in Nederland. Hierbij zullen er meerdere auto modellen ontworpen worden die complementair zijn aan elkaar, maar toch zullen beide merken hun eigen identiteit houden.

Copyright 2018 - Autobedrijf Erma    |   Disclaimer    |    Sitemap Website door Friks Web & Marketing