Showroom

Showroom

Het kopen van een nieuwe of gebruikte auto is geen alledaagseShowroom bezigheid. U zult vol met vragen zitten. Van hoe is het met de financiering geregeld, wat is de garantie, hoe hoog is mijn inruil en wat kan ik van de auto verwachten. Op al deze vragen hebben wij een antwoord. U bent dan ook van harte welkom in onze representatieve en gastvrije showroom, waar een 50-tal auto’s in verschillende prijsklassen keurig gepoetst op u staan te wachten. Tevens zijn wij dealer van Microcar en Bellier brommobielen.

Wanneer u de button brommobielen aan klikt dan ziet u een greep uit onze nieuwe en gebruikte voorraad. Ook voor nieuwe en gebruikte auto’s bent u bij ons aan het goede adres.

De verkopers zullen al uw vragen beantwoorden en desgevraagd zullen ze u ook adviseren. Een testrit maken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Mocht uw auto of brommobiel er helaas niet bij zitten, dan kunt u de verkoper vragen of hij u door middel van een zoekopdracht op de hoogte wil houden. De verkoper zal dan op zoek gaan naar een auto of een brommobiel die uw wensen het best benaderd.

Copyright 2018 - Autobedrijf Erma    |   Disclaimer    |    Sitemap Website door Friks Web & Marketing